17 dec. 2006

Hoe en waar thuiswerk vinden

Via arbeidsbureau, via thuiswerkcentrale of via internet?


thuiswerk vinden via internet

Deze post gaat over hoe en waar kunt u thuis werk vinden. U kunt natuurlijk gaan zoeken naar uw droomwerk via arbeidsbureau of via thuiswerkcentrale, maar u kunt ook uw toekomstige werk via internet vinden. De bedoeling van deze post is om u te helpen met het zoeken naar het werk die u kunt lekker vanuit uw luie stoel thuis doen :) Kortom een korte gids voor mensen die willen thuiswerk via internet vinden.

Voorbereiding voor het zoeken naar thuiswerk


U moet als eerste bedenken naar welke thuiswerk vacatures gaat u zoeken en wat voor thuiswerk wilt u doen. Open in uw Windows een “Kladblok” (Notepad) en begin met het maken van het lijstje van uw gewenste vacatures en thuiswerk trefwoorden, zodat u het later makkelijk kunt koperen en als zoekopdracht in de browser gebruiken. Verder is het ook altijd handig om een map met de naam “thuiswerk” bij uw favoriete pagina’s aanmaken om later tijdens het zoeken naar uw thuiswerk de gevonden pagina’s van werkaanbieders en vacatures daar op te slaan. U maakt deze map als volgende: Open uw favoriete internet browser en klik in toolbaar (bovenaan) op “Favorieten” of op “Bladwijzers”. Vervolgens ga naar “Toevoegen aan favorieten” of naar “Bladwijzer voor deze pagina maken” (voor Firefox internet browser). Maak daar een map aan door het drukken op de knop “Nieuwe map”.

Voorbeeld van het lijstje met thuiswerk vacatures en trefwoorden


Hieronder kunt u zien een goed voorbeeld van dit lijstje. Dit voorbeeld kunt u ook gebruiken.

thuis werk
thuiswerken
geld verdienen
werk nl
arbeidsbureau
thuiswerk be
thuiswerk Nederland
thuis bijverdienen Belgie
op zoek naar thuiswerk
thuiswerk vacatures
thuiswerk aangeboden
thuiswerkcentrale
thuiswerk inpakwerk
thuiswerk administratief
vacature zoeken thuiswerk
vacature kinderopvang
goed betaald thuiswerk

Begin met het zoeken naar het werk


Als uw lijstje klaar is, kunt u beginnen met het zoeken naar het werk. U wilt het beste thuis werk hebben dus u moet ook de beste zoekmachine gebruiken en deze zoekmachine is Google.
Waarom Google is de beste zoekmachine om te surfen? Google is continue bezig met het verbeteren van zijn algoritme en probeert alleen maar de meest relevante en betrouwbare zoekresultante te tonen. De slechte en onbetrouwbare sites meestal worden niet getoond in google.
Kopeer de zoekfrases van het lijstje en plak het in de zoekform van zoekmachine.

Enkele voorbeelden:
Gezocht naar goed betaald thuiswerk
Gevonden:
goed betaald thuiswerk 1
goed betaald thuiswerk 2
goed betaald thuiswerk 3

Succes ermee!